Pishina

Pishina Bleart ёshtё njё ndёr destinacionet mё tё kёrkuara gjatё stinёs sё pranverёs dhe tё verёs. Ka mbi 200 vende, dhe mund tё shёrbejё jo vetёm pёr tё marrё rreze, por edhe pёr tё festuar dasmёn, ose ditёlindjen tuaj, ose çdo event tjetёr sidomos gjatё mbrёmjeve. Ёshtё e pajisur me efekte dritash qё ndryshojnё ngjyrёn e ujit dhe njё shatёrvan qё krijon njё atmosferё mahnitёse.