Restoranti

Me 457 vende, dhe mbi 18 vjet eksperiencë, Restorant Bleart është vendi perfekt për drekën ose darkën tuaj të punës, drekën ose darkën tuaj romantike, me familjen dhe miqtë tuaj, gjithashtu dhe për ditëlindjen tuaj, dasmën, ose çdo festë tjetër!

Çfarëdo të nevojitet për eventin tuaj, Bleart është vendi ku çdo njeri ndjehet si në shtëpi!