Takime & Konferenca

Hotel Bleart ka dy salla konferencash prej 300 dhe 60 vende secila, dhe njё sallё mbledhjeje me 40 vende, tё pajisura me tё gjitha komoditetet sipas teknologjisë më të avancuar.