Pista

Pista Bleart u ndërtua në Maj të vitit 2006. Ky është vendi perfekt për të shijuar ditët e nxehta të verës me ushqimin e shijshëm, shumëllojshmërinë e pijeve freskuese, dhe të ëmbëlsirave.

Me 489 vende, Pista Bleart është vendi perfekt për darkën tuaj romantike, ditëlindjen tuaj, dasmën tuaj, ose çdo gëzim tjetër!